answering-islam en kristen-muslimsk dialog

 

Nu kan ni följa oss på Facebook! På vår Facebook-sida kommer vi länka till såväl gamla som nya artiklar. Vi kommer även aktivt dela kortare informativa inlägg om det Islam som muslimer försöker dölja eller själva inte känner till. Genom facebook-sidan kan vi dessutom, tillsammans, nå ut till fler om sanningen om Islam. 

Du kan även följa oss på Twitter. Via vårt Twitter-konto kommer vi att hålla er informerade om nya artiklar på Answering-Islam.  

Några utvalda artiklar: 

  • Abu Ubaid al-Qasim b. Sallam demonstrerar att Koranen är korrupt
    Muslimer brukar alltid påstå att Koranen inte har blivit korrumperad. I den här artikeln presenterar vi flera traditioner från det tidiga Islam som helt motsäger detta påstående. Abu Ubaid al-Qasim b. Sallam är en tidig känd muslim från 800-talet. I hans bok Fadail al-Quran (Koranens förträffligheter) nämner han flera tidiga traditioner som går tillbaka till Islams början och de traditionerna beskriver ett flertal verser i Koranen som inte finns i dagens Koran. Inte nog med det, även delar av och hela kapitel verkar vara förlorade från Koranen.  
  • Muhammeds terroristiska brutalitet 
    I den här artikeln presenterar vi de mest brutala och terrorfyllda morden som Muhammed beordrade och sanktionerade. Ett av dessa är mordet på den gamla kvinnan, Umm Qirfah, som tillhörde an arabiska stam som Muhammed stred mot. Muhammeds män mördar Umm Qifrah på följande sätt. De hämtar två kameler och vände den gamla kvinnan upp och ned, sedan binder fast hennes ben med rep och binder repen till två kamelers halsar, och låter kamelerna springa åt motsatt håll så att den gamla kvinnan delas i två delar!