answering-islam en kristen-muslimsk dialog

 

Nu kan ni följa oss på Facebook! På vår Facebook-sida kommer vi länka till såväl gamla som nya artiklar. Vi kommer även aktivt dela kortare informativa inlägg om det Islam som muslimer försöker dölja eller själva inte känner till. Genom facebook-sidan kan vi dessutom, tillsammans, nå ut till fler om sanningen om Islam. 

Du kan även följa oss på Twitter. Via vårt Twitter-konto kommer vi att hålla er informerade om nya artiklar på Answering-Islam. 
 

Några utvalda artiklar:

  • Muhammeds terroristiska brutalitet 
    I den här artikeln presenterar vi de mest brutala och terrorfyllda morden som Muhammed beordrade och sanktionerade. Ett av dessa är mordet på den gamla kvinnan, Umm Qirfah, som tillhörde an arabiska stam som Muhammed stred mot. Muhammeds män mördar Umm Qifrah på följande sätt. De hämtar två kameler och vände den gamla kvinnan upp och ned, sedan binder fast hennes ben med rep och binder repen till två kamelers halsar, och låter kamelerna springa åt motsatt håll så att den gamla kvinnan delas i två delar! 
  • Svarta människor enligt Islam
    Om Islam inte är en rasistisk religion som undervärderar svarta människor, hur kommer det sig att koraniska verser lär att alla människor i helvetet kommer att bli svarta och alla i paradiset kommer att bli vita? Och hur kommer det sig att Muhammed lär att en vit person är dubbelt så mycket värd som en svart?